Cookie og privatlivspolitik

Når du besøger min hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold med. F.eks. er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig noget om, hvilke emner mine potentielle kunder er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller jeg lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles, og hvad de bruges til, og helt overordnet handler det om, at jeg prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på min hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af min hjemmeside.

Vedr. Cookies

Mine hjemmeside anvender ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende enhed, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Mit website indeholder cookies fra tredjeparter, herunder Google Analytics.

 

Vedr. personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg (eller nogle af de programmer, jeg benytter til den slags, f.eks. Google Analytics) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af mit indhold, hvis du tilmelder dig et evt. nyhedsbrev eller registrerer dig som bruger.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, estimeret og overordnet geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Oplysninger som f.eks. navn, e-mail, adresse og telefonnummer vil jeg typisk kun modtage i forbindelse med at du kontakter mig og giver mig det selv.

Sikkerhed
Jeg har gjort alt hvad jeg kan, både teknisk og organisatorisk for at undgå, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Hvorfor modtager jeg visse oplysninger. Her får du en oversigt over de programmer jeg bruger, samt formålet med at jeg bruger dem.

Google Analytics:
Jeg bruger Google Analytics til statistiske formål, dvs. til f.eks. at se hvor ofte min hjemmeside bliver besøgt og fra hvilke lande de besøgende kommer fra. Jeg har også interesse i at vide, hvilke sider der er mest besøgte og hvilke links der klikkes mest på. På den måde kan jeg optimere hjemmesiden og dens indhold, så den bliver mest relevant og let at bruge for de besøgende.

Regnskab:
Dine faktureringsdata registreret i mit bogføringsprogran, så jeg kan overholde bogføringsloven. Disse data er også tilgængelige for min bogholder.

Periode for opbevaring
Ovenstående indsamlede oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Information i beskeder og formularer

Jeg vil anbefale, at du ikke deler personfølsomme informationer når du sender e-mails og beskeder til mig, da disse vil kunne blive hacket.

Møde software
Til møder bruger jeg enten telefonen eller video appen Zoom Cloud meetings, som har et højt sikkerhedsniveau. Programmer som f.eks. Skype, Facetime og Facebook calls kan let blive hacket eller overvåget af tredjepart, og er derfor ikke gode at bruge til mødeformål hvor evntuelt følsomme informationer deles.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet hos Google Analytics, overordnet geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistiske formål.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes eller gemmes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, jeg ligger inde med om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til louisekoch@hotmail.com Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Green Room Group v. Louise Koch
Tåstrupvej 2
2690 Karlslunde
Telefon: 26830104
Email: kontakt@raskpaaraw.dk