KLIPPEKORT

Klippekort fungerer på den måde, at I selv bestemmer, hvad i vil bruge mig til og hvornår. Det giver fleksibilitet og besparelser, især ved køb af mange klip. Klippekortet betales altid forud og sættes i gang, når den første opgave påbegyndes. Kortet gælder i 2 år, og jeg sender løbende opdatering med status for tidsforbruget, så i kan følge med. Tidsforbruget registreres ned til løbende 5 minutter, hvori kommunikation omkring opgaverne tælles med. (Nb. ved kørsel uden for hovedstadsområdet tæller transporttimer også med.)

Klippekortet kan bruges til alle former for opgaver jeg tilbyder på hjemmesiden inkl. udviklingsmøder og konceptudvikling. På den måde får i en fleksibel og billig ’medieafdeling’, der er til rådighed når i har brug for det.

Der er mange måder at bruge klippekort på, og her er nogle eksempler.

Eksempel 1 – hjemmesideopdatering:
I har løbende brug for opdatering af teskst og billeder på jeres WordPress hjemmeside, men har enten ikke selv tid eller ekspertise til at få det op. I sender mig materialet, og jeg lægger det på siden for jer.

Eksempel 2 – udvikling:
I har brug for sparing og udvikling til, hvordan jeres virksomhed kan få flere kunder. Vi holder et udviklingsmøde og efterfølgende implementerer jeg de ting vi har snakket om. Det kan f.eks. være et ansigtsløft af jeres brand eller kommunikation på de sociale medier. Det kan også være en forbedring af jeres design, brugerflow, ‘funnels’ eller strategi på hjemmesiden.

Eksempel 3 – grafisk design:
I skal have rettet tekst eller grafik på en flyer, plakat, skilt, brochure, menukort, hjemmeside eller lign., men i er ikke selv inde i programmer såsom Indesign og Photoshop. Jeg laver rettelserne og sender materialet til jeres valgte trykkeri.

Eksempel 4 – foto redigering:
I har løbende brug for redigering af jeres egne billeder til jeres webshop, hjemmeside eller sociale medier. Det kan f.eks. være forbedring af farverne, beskæring og optimering af størrelsen, så de egner sig til webbrug.

Ekempel 5 – Funnel opbygning
I har en online forretninger, der sælger digitale produkter via ‘funnels’. Vi holder et udviklingsmøde omkring hvordan ‘funnelen’ skal bygges op med f.eks. landingsside, webinar, freebee og produkt. Jeg designer flowet i funnelen og bygger siderne på jeres WordPress hjemmeside.

Der er mange andre måder at bruge klippekortene på, og vi kan tilpasse det til netop jeres behov.